Winkel

Liebregts & Liebregts Bloemsierkunst
Al sinds 1940 houden wij ons bezig met bloemen. Sinds 1972 zijn wij ons, naast onze winkel gaan specialiseren in het creëren en maken van boeketten, rouwarrangementen, bruidsboeketten, en interieurbeplanting. Met trots bedienen wij onze klanten elke dag met het grootste assortiment verse bloemen. Ons team van bloemsierkunstenaars maakt hiervan elke dag de mooiste creaties. U kunt ze in onze winkel aan het werk zien.  


 

Bestellen
Via de online webshop, en email kunt u uw bestelling doorgeven en wij verzorgen de rest! Wij bezorgen onze bloemen door heel Nederland. Ook wereldwijd kunnen wij middels het Fleurop netwerk uw bloemen leveren. Hierdoor mogen wij enorm veel bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Bekijk onze Fleurop webshop en bestel direct!

Evenementen
Door onze bijzonder prettige samenwerking met een aantal grote hotels en evenementenbureaus, kunnen wij al vele jaren ook een bijzonder assortiment aan evenementdecoraties voor u verzorgen. Van bruiloften tot bedrijfsfeesten, klein en groot. Mail ons gerust eens, wij komen graag bij u langs om eens kennis te maken.Contact

Bereik ons gemakkelijk en snel© 2014-2024 Liebregts & Liebregts Bloemsierkunst